top of page

Wie?

In december 2013 richtten Julie V., Julie W. en Ward TranZIET vzw op. We kennen elkaar als ex-collega's uit het Klein Kasteeltje. Samen vormen we de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering.

 

Julie Vanstallen
Julie was communicatieverantwoordelijke in het Klein Kasteeltje. Ze werkte daarvoor als journaliste voor Le Soir en is nu opnieuw communicatieverantwoordelijke bij een grote ngo. Ze nam de teksten van transit51 voor haar rekening.

 

Julie Weyne
Julie was sociaal-cultureel werkster in het Klein Kasteeltje. Ze werkte eerder al voor verschillende vzw’s en is vandaag aan de slag in de integratie- en inburgeringssector. Ze bedacht het concept van transit51 en begeleidde de workshops.

 

Ward Schouppe
Ward was sociaal-cultureel werker in het Klein Kasteeltje. Hij gaf voordien les, onder andere aan anderstalige nieuwkomers en werkt nu voor de radio. Hij vertaalde de teksten voor transit51.

 

Voor elk project werken we samen met nieuwe journalisten en/of fotografen. We kiezen niet voor diegenen met de meeste ervaring, maar voor jonge beloftevolle mensen waar we in geloven.

 

Lisa Van Damme

Lisa is fotografe bij De Standaard en gaf eerder les in het volwassenonderwijs. Ze is de fotografe van Transit51.

 

Liza Noteris

Liza was als sociaal assistent in het Klein Kasteeltje en is freelance journaliste. Ze is de journaliste voor ons nieuw project Aan de Grens van Fort Europa.

 

 

 

 

 

bottom of page