top of page

Workshops

Het startte allemaal met workshops fotografie in het Klein Kasteeltje. De foto is geen doel op zich, maar een middel om een verhaal te brengen, een manier om zich uit te drukken. Deelnemers kunnen zich ontplooien, in dialoog treden met anderen en dit op een veilige manier. De vrouwen bepaalden zelf welke foto's in het boek kwamen, vertelden zelf aan het grote publiek waar het voor hen om draaide.

 

We gaan verder met het geven van workshops, iedereen kan ons vragen om op maat workshops fotografie te geven. We passen ons steeds aan aan de noden van de doelgroep.

 

Wil je meer informatie? Contacteer ons.

 

Feedback over onze workshops bij Vluchelingenwerk Vlaanderen:

"Voor mij was het super dat jullie het zagen zitten om vooraf samen te zitten om zo de inhoud van de vormingen te kunnen bepalen. Duidelijke ervaring in het werken met de doelgroep. Grote flexibiliteit naar de jongeren toe en communicatie op maat. Zeer aangenaam om samen te werken met jullie! Ik zal het aanraden aan anderen! We denken er aan om foto’s van de jongeren te vergroten naar canvas-formaat zodat we ze in september kunnen voorstellen tijdens een evenement van platform kinderen op de vlucht."

 

 

 

 

 

 

bottom of page